Reimage PC tool

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 8 månader sedan.
Skapare ulfjp
ulfjp
Deltagare

Hej ! Jag hade problem med att öppna mp4-filer med Film/TV -appen efter senaste windows 10 uppdateringen. Jag läste ngn stans att man kunde ladda ned och köra Reimage PC tool, som ev skulle lösa felet. Jag köpte det på nätet.  475 kr. Laddade ned och körde igång. Programmet sökte genom hela datorn. Bra så långt.

Efteråt tryckte jag på ”fixa fel”. Då behövdes en nyckel. Jag ficka aldrig en sådan vid köpet. Ringe support och fick en nyckel. Men den var ogiltig ! Ringde upp igen. Support svarade inte och har inte svarat på mail. Sedan lade Malwarebytes programmet i karantän, och jag kan inte komma åt det. Känner mig blåst !! Varning !! Företag anytech365, Dennis Persson.

När man läser på internet finns det inte speciellt snällt sagt om det programmet, och på vissa platser kan man även hitta borttagningsguider hur man får bort det från datorn. Det ska sägas att det inte verkar vara ett farligt program utan bara ett väldigt dåligt program. Jag hoppas att du har möjlighet att häva köpet.

Hur är det med uppspelningsproblemet, har det löst sig?

Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.