Säkerhetslarm

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 5 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 3 månader sedan.
Skapare
user-446958
Åskådare

Jag har försökt anmäla mig till att få Säkerhetslarm men det fungerar inte. Anmälan tas inte emot. ”Försök senare”. Jag har försökt senare med samma resultat.

Jag har pratat med redaktionen och det har varit en del strul med anmälningarna. I eftermiddags var teknikerna inne och gjorde något och har meddelat att nu ska det fungera.

/ PC-tidningen support


user-336461
Åskådare

  Säkerhetslarmet som kom idag via e-post var på finska.

  Vill helst ha det på svenska, då jag ej förstår finska.

  mvh Klas-Göran


  kenroj
  Deltagare

   Samma här. Hur kan det överhuvud taget komma sig att larmet går ut på finska språket? Har ni en systertidning som är på finska eller vadå? Se till att säkerhetslarmet i Sverige endast går ut på svenska språket och inte finska. Det är viktigt för ert förtroende. Jag förstår ingenting hur det kunde hända. Det får inte ske i fortsättning. Hoppas det var en engångshändelse. För övrig vad stod det i larmet? Skicka ut det en gång till på svenska så att vi förstår vad det handlar om. Tack på förhand.

   Det måste ha blivit ett misstag vilken version som skickades till vilka mottagare. Precis som du anade, kenroj, så har vi en systertidning i Finland och dessutom i Danmark och Norge. Någonstans har någon klickat fel. Jag sparkar redaktionen på smalbenet och ber dem skicka ut det igen men på rätt språk.

   / PC-tidningen support

   Det blev en miss denna gång. Vi råkade tyvärr skicka vårt finska säkerhetslarm till alla svenska prenumeranter. Vi kommer nu att skärpa våra rutiner för hur nyhetsbrev och annan information skickas ut.

   Vi ber om ursäkt för misstaget.

   PC-tidningen har tre systertidningar: KotiMikro i Finland och Komputer for alle i Norge och Danmark.

   Med vänlig hälsning
   Markus Dahlberg, redaktör

   Vänligen
   Markus Dahlberg, redaktör

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet