sökmotor?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 8 månader sedan.
Skapare
kurterik-0a8cdf269b
Åskådare

Hej! Hur får jag bort Delta homes från datorn? Har Windows 8.1

Kurt-Erik

 

Att ta bort den här typen av webbläsarkapare kräver att du arbetar dig genom flera steg, och det är viktigt att du genomför alla för att verkligen försöka utplåna alla spår av den.

 

Börja med att se om det går att avinstallera Delta Homes via Kontrollpanelen/Avinstallera ett program.

 

I Internet Explorer börjar du med att klicka på kugghjulet och välja Hantera Tillägg. Välj Sökleverantörer och markera den sökmotor du vill använda. Klicka på Ange som standard. Markera sedan Delta Homes och klicka på Ta bort.

 

Klicka på kugghjulet igen och välj Internetalternativ. Under fliken Allmänt ska du ange vilken startsida du vill ha. Klicka på Verkställ när du är klar.

 

Om du använder en genvägsikon för att starta webbläsaren bör du även kontrollera denna, i vissa fall ändras sökvägen till programmet så att genvägen startar kaparprogrammet och inte webbläsaren. Detta gör du genom att högerklicka på genvägen, välja Egenskaper och klicka på fliken Genväg. Här kan du se vilket program som genvägen startar, och var på hårddisken programmet ligger. Om någonting inte verkar vara som det ska, radera genvägen och skapa en ny.

 

Som avslutning skulle jag även rekommendera att du installerar och kör Malwarebytes Anti-Malware som finns på tidningens cd, för att se om det programmet hittar något.

Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.