Spionprogram

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 10 månader sedan.
Skapare
karl-eric.holmberg
Medlem

Jag har Telia säker surf (F-Secure). Jag får varje dag varning för spionprogram (Redirected_hos_file) som lägges i karantän. Spionprogrammet är av typ: Värdar,  med en storlek på 391 kb och beskrivs: En metod för att omdirigera användare till skadliga webbplatser istället för kända internetsidor.

Hur blir jag av med elöndet.

Det låter helt klart som att någon form av så kallad malware som har kapat datorn. Jag rekommenderar att du installerar Malwarebytes’ Antimalware som ligger på cd:n och uppdaterar det med de senaste datafilerna inifrån programmet. Sedan startar du om datorn och startar i felsäkert läge (tryck F8 från det att datorn börjar starta om tills det kommer upp en meny där du kan välja att starta i felsäkert läge, det kan behövas flera försök). Sedan kör du den komplett genomsökning med programmet och ser om det hittar några skräpprogram som kan utplånas från datorn.

/ PC-tidningen support

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet