TDSS KILLER

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 4 månader sedan.
Skapare
jaguzero928221
Åskådare

Hej körde programmet Kaspersky TDSS KILLER enligt tidningen kunde det ta flera timmar att genomsöka datorn. Nu har jag både C, E L hård deskar så jag tänkte att det skulle ta sin tid. Döm om min förvåning när den körde igenom C på ca 10 sekunder så var det klart! Nån som ka förklara? Jag kör med F-secure Total som virus program. Tacksam för svar

Om den verkligen gjorde en genomsökning, vilket vi får utgå från att den gjorde, kan jag tänka mig att det kan handla om att du har en SSD so inte innehåller speciellt mycket, eller att den som skrev artikeln fick någon form av hjärnsläpp och tänkte sekunder men fingrarna skrev timmar.


jaguzero928221
Åskådare

    Om det ändå var så väl! Det är snarare tvärtom på en 128 har jag 3 kvar!

     

     

     

     

    Får du något (fel)meddelande som tyder på att genomsökningen inte har gjorts? Jag misstänker nämligen att det ska gå ganska fort.


    jaguzero928221
    Åskådare

      Inget felmeddelande, jag funderar på om det kan bero på att jag har Kaspersky Anti-ransomwaretool  installerat ?

      Så kan det mycket väl vara, antingen att Antiransomware blockerar TDSS eller att TDSS hoppar över enheten eftersom Antiransomware redan finns där. Om det hade varit något fel borde det ha dykt upp någon form av felmeddelande.

      Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.