VPN-Tjänst

Löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 5 månader sedan.
Skapare
dellrock
Åskådare

Finns det någon bra och billig vpn-tjänst?

VPN-tjänster är en komplett djungel där mycket handlar om vad man som användare vill ha ut av tjänsten och varför man vill ha den. Det finns mängder med tjänster i olika prisklasser som Nord VPN, Cyberghost, Mullvad, Anonine, plus att flera säkerhetsföretag som Symantec, F-Secure med flera har VPN antingen som fristående tjänst eller som en del av sina vanliga säkerhetspaket.

Det finns med andra ord inte något rakt svar på din fråga eftersom det beror på varför du behöver den (vilket avgör vad som är bra) och vad din plånbok tycker är billigt. Ja, det finns säkerligen minst en tjänst som uppfyller dina kriterier, men det blir tyvärr att undersöka dem för att se vilken som passar dig.


dellrock
Åskådare

    Avast Free Antivirus varnar för att jag inte har något skydd. De säger att i stort vem som helst kan komma åt mitt konto samt se var jag bor. De vill naturligtvis ha betalt för att fixa detta. Det konstiga är att det sker just nu. Jag har inte ändrat något på min dator som har med säkerhet att göra och aldrig tidigare har jag råkat ut för detta.

    Visst ger VPN en form av skydd, men just i det här fallet skulle jag gissa att det handlar om reklam eftersom du använder gratisversionen av Avast.


    dellrock
    Åskådare

      Det tror jag också. De räknar upp en massa annat också som inte är skyddat. Jag använder hela säkerhetspaketet som ni rekommenderar. Men ibland blir jag tvungen att stänga av Melwarebytes och Avast för att kunna ladda ner program. Men det kan jag stå ut med.

      Reklam kan vara nackdelen med gratisprogram även om skyddet är lika bra som den kommersiella versionen.

      Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.