Windows Update

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  5masterm9 8 år, 11 månader sedan.
Skapare
5masterm9
Åskådare

Windows update W7

För andra ggn går det inte att uppdatera.

Första gången efter att 08 övertaget fjärrstyrning i två timmar teknikern sagt nu är det fixat. Men inte!!!

Tagit hjälp av Datoraffären som efter 1 timme och 500:- fått igång det.

Nu går det inte igen trots FIX it och ert förslag i nummer 05/2015 /men där la DVD av)

Vad händer om jag som grannen ger F-n i uppdatera.

Ge raka direkrtiv punkt för punkt hur det skall lösas, ty jag har inte lust att lägga ut ytterligare 500:- på it-tekniketr

Har varit premurant i ett deccennium men är ingen datamänniska!!!

KH

Om du inte uppdaterar kommer inte säkerhetshål att täppas till och program inte förbättras, så det bästa är givetvis om vi kan få det att fungera (och utan att lägga ner pengar på det).

Får du något felmeddelande när du försöker använda Windows Update? På vilket sätt fungerar det inte, går det inte att starta uppdateringsverktyget, eller laddar den hem uppdateringar som den misslyckas att installera?

Har du testat att installera och köra till exempel Malwarebytes’ Anti-Malware och antivirusprogram så att det inte är virus eller sabotageprogram som ligger i bakgrunden och aktivt blockerar dina uppdateringsförsök? Du kan även testa onlinetjänster för att testa med flera olika verktyg, till exempel F-Secure Online Scanner (https://www.f-secure.com/sv_SE/web/home_se/online-scanner) eller hämta hem Microsoft Safety Scanner (http://www.microsoft.com/security/scanner/sv-se/).


5masterm9
Åskådare

    Hej!

    Tack för svar!

    Det som hänt nu de senaste dagarna precis som förra gånger: Uppdatering

    Misslyckades.

    Men idag hände ngt nytt: det kom upp 3 valfria uppdateringar som jag bockade för. På order starta om, trycktes på starta om men datorn startades inte om:

    Det stod bara: Stäng inte av och så stod den i 7 min utan att något hände.

    Jag bröt strömmen i kontakten och startade igen. Efter några minuter kom det: Stäng inte av datorn konsolederar efter någon minut kom jag in på skrivbordet.

    Gick in på Updaterings historiken och då hade de tre valfria uppdaterats, men

    den som ”hängts sig” sig i flera dagar misslyckades fort farande.

    Jag tar detta som ett framsteg, men jag uppskattar era råd och kanske slippa lägga ut ytterligare 500:- för en it-tekniker,

    Mvh

    KH


    5masterm9
    Åskådare

      Det kommer upp: Update misslyckats. Kan man kalladet felmeddelande? Uppdateringsverktyget fungerar ty frivilliga uppdateringar görs, men Update KB 3037581 har missltckats ca 30 gånger. Har varit inne på Pctidningens Fördelszon och följt råden i nr 05/2015 flera ggr utan resultat. Vad göra????? Sjokapten

      Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.