ACR app för samtalsinspelning

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 månad sedan.
Skapare
user-519011
Åskådare

Går det att få denna app att fungera på en androidtelefon med operativsystem version 11?

Vilka enheter understöds av denna app?

Per-Olof A.

Jag är inte säker på att det går att få någon app att spela in samtal, men jag är inte helt säker. Det jag däremot vet är att i Android 9 började Google av säkerhetsskäl blockera så att appar inte fick tillgång till de rättigheter som krävs för att kunna spela in samtal och jag är inte säker på att de har ändrat på sina säkerhetspolicys i det avseendet. När man tittar på utvecklarens hemsida är det en stor röra även där, exempelvis skriver de att Google har gjort ändringar i mars 2019 som påverkar hur både gratis- och betalversionen fungerar (närmare bestämt kan de inte spela in). Den senaste uppdateringen är dock gjort i juli 2021 men det framgår ingenstans vad de har gjort och vilka versioner som påverkas.

Jag hittade information på ett utvecklarforum där det påstods att Android 11 saknar stöd för samtalsinspelning på operativsystemsnivå vilket i så fall skulle betyda att ingen app för samtalsinspelning fungerar.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet