Har tappat förbindelsen mellan Samsung S8 och min dator

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 2 månader sedan.
Skapare
bengts544366
Åskådare

Jag hade denna fråga uppe för en och en halv månad sedan och då löstes problemet med att jag använde programmet Samsung KIES, nu har jag återigen tappat förbindelsen mellan telefonen Samsung S8 och min Dell dator med Windows 7, det verkar som att drivrutinen som laddas när jag återigen använder Samsung KIES inte är verifierad, se bif skärmdump hur skall jag göra för att få den verifierad?

Det är inte något du kan göra, utan det är Samsung som måste får den verifierad för Windows 7 av Microsoft.

Vad är det du försöker göra som kräver att telefonen är ansluten till datorn?

Ett annat alternativ kan vara att uppgradera till Windows 10, det borde lösa problemet. Eftersom Windows 7 är ett dött operativsystem betvivlar jag att Samsung aldrig kommer att försöka drivrutinerna verifierade.


bengts544366
Åskådare

    Tack för ditt svar, blev deprimerad över att du gav mig små möjligheter att kunna föra över mina bilder till min dator, så jag började fundera i andra banor, kanske det kunde gå att kopiera drivrutinen från min frus dator med också Windows 7. På hennes dator går det att ansluta min telefon. Jag lyckades hitta en äldre drivrutin i hennes dator  än den som installerades på min dator med hjälp av Samsung KIES och se när jag kopierat över den drivrutinen till min dator så fungerade kopplingen mellan min telefon och datorn.

    Tack för att du gav dig tid till att svara på mitt problem och att du fick mig att fundera i andra banor så att jag nu kan se mina bilder också i datorn. Jag tänker inte installera W 10 i denna datorn det blir för mycket jobb, jag väntar med W 10 tills jag köper en ny dator istället. Skall akta mig för att i framtiden installera program som kan tänkas sabba drivrutinerna.

    Om det bara handlar om att överföra bilder från telefonen till datorn kan du överväga att använda exempelvis Dropbox så får du dessutom fler fördelar än att bara få över bilderna till datorn.

    Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.