Hur skapa mapp i mobilen

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 5 månader sedan.
Skapare
user-502474
Åskådare

Jag har en xperia mobil och försöker ladda ner Y-Camera till men får svar att jag inte har någon enhet, hur skapar jag enheten?? Jag har läst instruktionerna på google men får inte till det.

Kalle

 

Vad är det som inte inte fungerar, går det inte att installera appen från Play Store eller är det appen som inte säger att det finns någon enhet (dvs kameran)?

Vad är det för Xperia du har och vilken version av Android är det du använder?


user-502474
Åskådare

    Jag försöker att öppna appen Y-camera från Play Store men en text ruta i appen säger att jag inte har någon enhet?? vad är fel, detsamma inträffar när jag försöker göra det i min dator, jag prenumererade på er tidning och fick då denna Y-Camera med prenumerationen så det har gått lång tid utan funktion. Jag hade besök av Mikke för en helg sedan han är duktig på datorer han kunde inte få till det på min Xperia X Compact men i hans mobil funkade det.

     

    Eftersom det fungerade på hans mobil är det inte något fel på själva kameran utan att det är något med din telefon som gör att det inte fungerar. Bara för att vara säker på att vi pratar om samma kamera så är det inspektionskameran med ”svanhalsen” du tänker på?

    Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.