Iphone6 går inte ansluta till wi-fi eller bluetooth!

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 11 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
maja51
Åskådare

Mitt barnbarns iphone 6 som jag haft tidigare går plötsligt inte att ansluta till någon wi-fi eller Blåtand (hörlurar).

Har sökt på nätet och gjort de åtgärder som skrivs där. T ex starta om telefonen, trycka på hemknappen och sidoknappen samtidigt, tagit bort föreslagna wi-fi och skriva in allt igen osv, osv, kommer bara upp att det är fel lösenord etc…. Lika med att försöka ansluta hans trådlösa hörlurar, går heller inte att ansluta via Bluetooth.

Vad göra?  Har telefonen passerat ”bäst före datum” tro? Han har inte råd med någon ny och använder den ju mest till att surfa på och lyssna på musik då han tränar. Nu måste han ha sladd mellan telefonen och hörlurarna för att kunna höra musiken.

Hälsningar Mormor

Gäller det samtliga nätverk eller bara ett specifikt nätverk (till exempel nätverket hemma)?

Vilken version är det på operativsystemet i iPhonen?

 

När det gäller Bluetooth, går det att ansluta lurarna till någon annan Bluetooth-enhet (så att det inte är lurarna som bråkar)?


maja51
Åskådare

    Gäller samtliga nätverk. Först kunde telefonen inte komma in på mitt nätverk men den funkade hemma hos honom men sen ”ramlade” den även ut ur nätverket hemma.

    Version 12.01

    Inte lurarna som bråkar (helt nya) utan Bluetooth överhuvudtaget funkar inte.

    Har du provat att återställa telefonen till fabriksinställningarna?

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet