kommer inte åt kameran på en websida

Löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 5 månader sedan.
Skapare
teknikern835
Deltagare

Hej har ett konstigt problem har en Lenovo platta och nu har det blivit som så att när jag skall gå till websida chatroulette

säger den hela tiden en webplats använder kameran, har återställt plattan men det blir samma sak har fungerat tidigare kommer in på själva websida men kameran finns inte med att öppna sidan ?

vad göra snälla hjälp skickat med fil som ni ser hur det ser ut (själva texten )

Med vänlig hälsning

Janne Wiström

 

Bifoga filer:

Jag är lite osäker på vad det är du vill göra, vill du blockera tillgången till kameran eller kan du inte använda hemsidan, eller vad är problemet?


teknikern835
Deltagare

    hej jag vill öppna den sidan chatroulette men sidan öppnas inte med kamera förstår inte varför inga problem att gå in med mobil eller datorn och det har fungerat på plattan tidigare en symbol i vänstra hörnet klickar du på den står det som jag skickat med filen.  så här står det :   Chrome-en webbplats använder ka..  Återgå till chatroulette genom att trycka här

    trycker här texten försvinner och chrome symbolen syns men det fungerar i alla fall inte

     

    Med vänlig hälsning

    Janne

    Det enda som meddelandet visar är att webbplatsen chatroulette.com använder surfplattans webbkamera. Det säger ingenting om varför webbläsaren inte visar sidan eller du inte kan använda sidan, men webbläsaren ”befinner sig” på sidan och den har aktiverat webbkameran.

    Har du försökt med en annan webbläsare?


    teknikern835
    Deltagare

      Tack så hemskt mycket för hjälpen när jag installerade Opera fungerade det du är verkligen grym löser allt

      Med vänlig hälsning Janne Wiström

       

      Skönt att det ordnade sig.

      Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.