Mizvan.com

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
smipbu
Deltagare

När jag öppnar Chrome på min Androidtelefon så kommer en sida som heter 82.mizvan.com upp och inte Chromes startsida, kommer även upp en ruta mitt i bilden där det står : 82.mizvan.com vill skicka aviseringar, sen står det BLOCKERA  TILLÅT, om jag då klickar på blockera så händer inget annat än att siffrorna före .mizvan ändrar sig varje gång jag trycker på BLOCKERA, till 3, 24, 33 eller vad som helst.

Vad kan detta vara?

 

Det låter som att telefonen var drabbats antingen av ett virus eller att det har installerats ett sabotageprogram. Gör en komplett genomsökning med ditt säkerhets-/antivirusprogram och se om det kan hitta något.

Jag vet inte vilka säkerhetsprogram du har installerade, men om det kan vara av intresse så har vi Sophos Free Antivirus och du kan även ta en titt på Malwarebytes i Play Store.


smipbu
Deltagare

    Har sökt igenom med både Bitdefender Antivirus Free och Malwaewbytes, utan att hitta någonting!

    Går det inte att ”ladda” om(ta bort och lägga tillbaka) Chrome på något sätt?

    Om jag avaktiverar Chrome så funkar inte Google search,som jag använder dagligen, annars brukar jag aldrig använda Chrome, utan jag kör Firefox.

    Det går inte att plocka bort Chrome eftersom det är en inbyggd del av operativsystemet, vilket också är anledningen till att det inte fungerar speciellt bra att avaktivera programmet. Google har dock en guide med tips och råd för hur det går att upptäcka och plocka bort sabotageprogram/malware.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet