nerladdning av wifi till kindle

Löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 11 månader sedan.
Skapare
user-586612
Åskådare

Hej, jag försöker att ladda ner wifi till min sons kindle men vet ej hans nätverksleverantör  och password. Problemet är att han bor i Stockholm och jag i Sösdala. Jag har hans kindle hos mig.

mvh, Hasso

Då är det nog enklast att ta kontakt med honom för att få den informationen.


user-586612
Åskådare

    Problemet är att han inte vet hur man får den informationen!

    Jag tror att det kan behövas lite förtydligande för att reda ut detta, eftersom man inte inte behöver operatörens information för att ansluta till ett vanligt trådlöst nätverk.

    Om det handlar om att ansluta läsplatta direkt till internet via mobildata måste antingen han eller du kontakta operatören för att få tillgång till den informationen, antingen genom att ringa eller om det går att lösa via operatörens hemsida.

    Om det handlar om att ansluta enheten till ett lokalt trådlöst nätverk/WiFi har det inget med operatören att göra utan man loggar in med enheten på nätverket som vilken annan mobil enhet som helst (surfplatta, mobiltelefon et cetera) och den informationen för ditt WiFi är det du som har tillgång till.

    Om det inte går att ansluta för att ni inte lyckas komma in i läsplattan är Amazons information att logga in på sitt Amazon-konto via datorn och skapa ett nytt lösenord/PIN-kod för att komma in i enheten. Tyvärr har de bara en engelsk guide för ändamålet, men den finns här.


    user-586612
    Åskådare

      Jag tackar för hjälpen. Den engelska guiden funkar bra för mig eftersom min engelska är bättre än min svenska.

      BTW, my native language is German.  Tack igen.    Hasso

      Då håller jag tummarna att allting löser sig, annars får du komma tillbaka.

      Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.