Överföring av bilder från Iphone till PC

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 5 månader sedan.
Skapare
[email protected]
Åskådare

Hej!

Kan inte längre föra över bilder från min Iphone 8 programversion 1.12 till pc. Bilderna hittas men kan inte skicka över bilderna som tidigare gick. Har prövat med en annan Iphone och dator, men det går inte då heller. Har det ngt med den nya uppdateringen att göra eller är det ngn ny inställning i Iphone. Har bytt kabel men lyckats inte då heller. Det konstiga är att det ändå lyckat ngr gånger. säg 2 av 10 Hjälp!!! Vad göra. Har behov av att få över bilderna till PC i mitt jobb.

Min första tanke var att skapa ett gratiskonto hos Dropbox och installera Dropbox-appen på telefonen och desktopprogrammet på datorn. När du kopierar bilderna på telefonen till Dropbox-appen hamnar de på ditt Dropbox-konto och synkroniseras sedan automatiskt med datorn. Inte nog med att du får en trådlös överföring som fungerar oavsett vad du befinner dig med telefonen (även om ett WiFi är att rekommendera), du får dessutom en säkerhetskopia i molnet.

Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.