Programuppdatering iOS11.1

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 8 månader sedan.
Skapare
ingerke
Deltagare

Utan att säkerhetskopiera uppgraderade jag min Iphone 6 till iOS11.1.

Då försvann allt från Safe Note. Jag har försökt komma tillrätta med detta, men klarar inte av det.

Finns det ett enkelt sätt? Är det enklaste att ”nedgradera” till föregående version och hoppar Safe Note tillbaka då med sitt innehåll?

Inger K E

Har du ingen säkerhetskopia går det inte att nedgradera din iPhone. Men är du säker på att du inte har en säkerhetskopia sparad via iCloud? Det brukar ske automatiskt till ditt iCloud-konto. Du kan kontrollera om du har en backup av telefonen via din dator. Har du en Mac gör du det via Systeminställningar/iCloud och knappen Hantera i det nedre högra hörnet. Klicka på Säkerhetskopior, så ser du om det finns en backup av din telefon. I en pc får du använda programmet iCloud för Windows, där det går att göra samma sak.

Finns det en backup av din iPhone, ska det räcka att logga in på iCloud i telefonen för att återställa backupen. Läs mer på Apples supportsidor.

Jag kan inte Safe Note, men om du i den appen loggar in på ett Safe Note-konto kanske innehållet finns sparat där? Annars har jag inga tips om hur du ska göra.

Markus Dahlberg, redaktör

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet