Samsung S8 syns inte längre i min dator med W 7

Löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 4 månader sedan.
Skapare
bengts544366
Åskådare

Min Samsung S8 syns inte längre i min Dell dator med Windows 7, i onsdags förde jag över bilder via USB kabel till datorn men idag tisdag syns inte telefonen längre utforskaren. Jag har testat att ansluta telefonen i min frus Delldator med också Windows 7, när jag anslöt den där så installerades ny drivrutin och telefonen blev synlig i den utforskaren, vad är det för fel i min dator? Någon som råkat ut för detta fenomen?

/Bengt-Åke

Om du startar Enhetshanteraren (högerklicka på Start-knappen och välj Enhetshanteraren), syns telefonen där?

Använde du samma sladd till bägge datorerna?


bengts544366
Åskådare

    Ja jag ser S8:an i Enhetshanteraren och om jag klickar på den och kollar på dess egenskaper under maskinvara så står det så här:

    ”Det går inte att verifiera den digitala signaturen för drivrutinerna som krävs för denna enhet. En aktuell ändring i maskinvara eller programvara kan ha installerat en fil som inte är korrekt signerad, som är skadad eller som kan vara skadlig programvara från en okänd källa. (Kod 52)”

    Ja jag använder original kabeln från tillverkaren (Samsung) och samma kabel använde jag när jag testade på min frus DELL där det fungerade, jag har även testat med en annan kabel och det hjälpte inte.

    Testa att gå in i Enhetshanteraren, högerklicka på enheten och välj att avinstallera enheten. Dra sedan ur usb-sladden, starta om datorn och sätt i usb-sladden. Då borde drivrutinerna installeras och filerna som den klagar på nu att de inte fungerar som de ska installeras igen.


    bengts544366
    Åskådare

      Det gick inte att avinstallera Samsung S8 från enhetshanteraren, fanns ingen funktion för att avinstallera när man högerklickade på enheten. Hade sedan tidigare ett program från Samsung (Samsung KIES) som jag installerade när mobilen var ny, detta program hade en funktion som heter ”Felsök anslutningsfel” och med hjälp av det så gick det att få tillbaka anslutningen mellan mobilen S8 och datorn.

      Tack för hjälpen med att trigga igång mig med att söka efter hjälp, kom tillslut på att undersöka vad Samsung KIES innehöll.

      Skönt att det ordnade sig.

      Ämnet ’Samsung S8 syns inte längre i min dator med W 7’ är stängt för nya svar.