Trasig skärm.

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 2 månader sedan.
Skapare
smipbu
Deltagare

Min skärm har gått sönder och blivit helt svart.

Nu är det så att jag fick två trisslotter i present när jag fyllde år, som jag inte kommer åt på telefonen längre. fick dom skickade som en fil i ett meddelande, men eftersom skärmen är helt svart kommer jag inte åt dom.

Telefonen verkar fungera bra i övtigt.

Nån som vet vad man kan göra?

När det gäller trisslotterna, har du testat att logga in på svenskaspel.se för att kolla om de inte finns registrerade där?

Angående telefonen är nog det enda alternativet att lämna den till en reparatör så att de får byta skärm. Det finns möjligheter att ansluta till en telefon från en dator och även ”manipulera” telefonen på datorn som om du använde telefonen (exempelvis Teamviewer), men det fungerar inte i det här fallet. Det går visserligen att installera Teamviewer på telefonen med datorn via Play Store, men eftersom det inte går att använda skärmen går det varken att starta appen på telefonen eller tillåta fjärrstyrning med dialogrutan som dyker upp på telefonen.

Forumet ’SMARTTELEFONER OCH SURFPLATTOR’ är stängt för nya ämnen och svar.