varför kan jag inte spela in med mobiltelefonapp längre kommer inget ljud ?

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 månader, 3 veckor sedan.
Skapare
teknikern835
Deltagare

Hej ! har en xperia xz2 sony  som jag tidigare kunnat spela in telefonsamtal med appen boldbeast  nu går det inte längre får förloppsindikator men inget ljud har även provat installera andra appar med samma resultat ?

Med vänlig hälsning

Janne

Har du gjort några ändringar med telefonen, till exempel installerat någon systemuppdatering eller installerat något säkerhetsprogram?

/ PC-tidningen support


teknikern835
Deltagare

  Hej ! systemuppdatering har jag gjort rätt nyligen men vet inte när det var kanske någon månad sedan men jag har inte använt funktionen spela in så ofta så jag vet inte om det blev då

  med vänlig hälsning

  Janne

  Det här är en ren spekulation, men Sony har i en del tidigare versioner av Android stängt av möjligheten att spela in samtal och refererar till säkerhetsskäl. Om det är systemuppdateringen skulle det kunna förklaringen, framför allt eftersom det inte fungerar med andra appar heller.

  utvecklarens hemsida har man lagt upp en rad olika guider för inställningar på olika telefoner. Nu finns tyvärr inte XZ2 uppräknad utan bara XZ1, men där kanske det finns någon ledtråd som du skulle kunna testa?

  / PC-tidningen support


  teknikern835
  Deltagare

   Hej !  tack för svar men har nu ringt Sony i Sverige och dom säger att det beror på att Google har stängt den tjänsten att kunna spela in samtal !    (  om detta är sant !)

   Med vänlig hälsning

   Janne

   Vi får nog lita på Sony tills motsatsen är bevisad. Samtidigt ryktas det om att Google arbetar med att lägga till en egen inspelningsfunktion i sin egen telefon-app. Jag vet inte om ryktena stämmer, men det skulle ju kunna vara så att Google stänger ner den befintliga tjänsten innan lanserar sin egen inspelning för att slippa konkurrens. Men det är som sagt bara rykten och spekulationer.

   / PC-tidningen support

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet