Delat: USB-portar

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 8 månader sedan.
Skapare
user-534534
Åskådare

Hej!

Jag undrar om det är möjligt att koppla ihop två stationära datorer som står nära varandra via USB? Vilken typ av kablar behöver jag? En fråga till, de Tv program som är tillåtna att ladda ner till datorn har ni haft ngt sådant program som går att använda till ändamålet? Det blir visst en fråga till min dator är en 32 bitars och flera gånger när jag vill prova program från fördelszonen står det att det det bara går att installera på 64 bitars dator? vad göra?

Med vänlig hälsning Bengt Jönsson

I teorin skulle det kanske fungera om du lyckas hitta rätt sladdar, men det är både enklare och bättre att bara ansluta bägge datorerna till samma router med vanliga nätverkssladdar.

 

Jag vet inte vilken TV-kanal som skulle erbjuda något sådant, men om i så fall borde det finnas som alternativ i den TV-kanalens egen app. Netflix är visserligen ingen TV-kanal, men de har till exempel möjligheten att lagra filmer och serier lokalt.

Angående 32-bitars så blir det tyvärr inte något rakt svar för det beror på vad du har för hårdvara i datorn. Om den klarar av att köra 64-bitars Windows behöver du bara köpa en Windows-licens och byta till 64-bitars, om datorn är så gammal att den bara kan köra 32-bitars finns det inget du kan göra (utöver att köpa en ny och modernare dator). Tyvärr kan jag inte berätta om du kan göra 64-bitars eller ens hur du kollar det eftersom jag inte vet vilken version av Windows du har, eller vilken datormodell.

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.