Extern monitor

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 9 månader sedan.
Skapare
user-576011
Åskådare

Jag har en extern monitor ansluten via HDM till min Laptop. När jag sätter datorn i strömsparläge eller när den gör det automatiskt (tidsstyrt) så startar den om jag rör musen eller när jag trycker på en tangent på tangentbordet (som också är externt) och bilden kommer upp på skärmen. Precis så jag vill ha det, men….

Efter en natt i strömsparläge… När jag trycker på en tangent så startar datorn  vanligt, men det kommer inte upp en bild på monitorn.

Jag hittar ingen tidparameter eller liknande som kan förklara varför.

Tacksam för tips

Kurt

Den vanligaste förklaringen i nästan alla fall när något trasslar efter strömsparläge är att det är strömsparläget som ställer till eftersom ganska många datorer har svårt att hantera den funktionen. Det är också anledningen till att strömsparläget i allt större omfattning för en tynande tillvaro och det bästa är helt enkelt att aldrig använda det utan stänga av datorn i stället. Det får inte bara utrustningen att fungera bättre utan se också till att uppdateringar fungerar bättre.

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.