Inkopplad iPhone 5 syns inte på datorn?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 10 månader sedan.
Skapare
user-332176
Deltagare

När jag via USB kopplar ihop min iPhone 5 till datorn hör jag tydligt (Klicket)  att datorn reagerar. Strax dyker också iTunes upp på skärmen. Alltså precis som alltid tidigare.

Om jag däremot går in på ”Den här datorn” så kan jag däremot inte som tidigare hitta telefonen där. Alltså inte heller som tidigare komma åt mina bilder på telefonen den vägen.

Om jag då istället går in på programmet Fotogalleriet och högst upp till vänster trycker på importera bilder så finns inte heller där min iPhone. Så jag kommer inte heller den vägen åt mina bilder.

Vad händer och varför? Hur ska jag lösa det här problemet?

MVH

Bernt

 

Det verkar som att det finns många olika anledningar till att en iPhone inte dyker upp i Windows, så det handlar nästan mest om att prova sig fram och se vad som fungerar. En del av de saker man kan göra och tänka på är att:
1. Se till att Windows är uppdaterat.
2. Att det är den senaste versionen av iTunes som används.
3. Att telefonen är helt uppdaterad.
4. Inte ansluta USB-sladden i en USB-hubb utan direkt in i datorn.
5. Använda Apples originalsladd.
6. Testa att ansluta flera gånger i rad, det kan ta 3-4 försök innan datorn hittar telefonen. Försök även gärna i ett par olika USB-portar.
7. Testa att avinstallera samtliga Apple-program och installera dem igen.

Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.