Skum Seagate extern HD

Löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 5 månader sedan.
Skapare
user-461742
Åskådare

Hej. Jag har en extern HD som ja inte blir klok på.

Helt plötsligt finns de bara 2 mappar en heter EFI och

den andra Sources å innehåller bara några kb styck. några små undermappar på ena.

Men om man högerklickar på den ena (minns inte vilken ) så är den ca 300gb.

HDn är ju på en terra. Hur får ja fram de ja har sparat på den ?

Bifoga filer:

Vad är det du har sparat på den som du vill ha fram? Det kan finnas mycket som inte syns på en hårddisk, exempelvis dolda systemfiler, vilket skulle kunna förklara att det finns sådant du inte hittar.

Att det bara finns två nästintill tomma mappar på hårddisken säger tyvärr inte speciellt mycket. Vad inträffade i samband med att bara de två mapparna finns kvar? Installerade du något, eller städade du eller något sånt?


user-461742
Åskådare

    Det är blandat ljudböcker,lite hemmagjord film ,musik, men lösenord å dokument mest. Den är sällan inkopplad till datorn bara när jag behöver nått från den. Så helt plötsligt såg de ut som de är nu när ja koppla in den igen. jag har kört recuva men de mesta saknas. Sen får man ju noname filer som jag inte vet hur man öppnar.

    Vi har andra program som också kan försöka hitta förlorade filer i Fördelszonen, det kanske fungerar med något av dem? Risken finns att hårddisken har tagit skada, till exempel vid någon i elle rurkoppling. I så fall kan det bli svårt att lyckas rädda något.


    user-461742
    Åskådare

      Hrj igen. Är på de här problemet igen. EFI mapp och Sources mapp vad är de för nått eller tillhör om jag frågar så ?

      Det går tyvärr inte att svara på, det enda som framgår är att det är två stycken mappar med de namnen. Det finns inga ledtrådar vad de egentligen innehåller.

      Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.