Trådlös mus o tangentbord

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  kenjan785468 6 år, 9 månader sedan.
Skapare
kenjan785468
Deltagare

 

Hej!

 

Jag har just skaffat ett trådlöst (USB) tangentbord och mus från Logitech och har problem med att musen slutar scrolla ibland och fordrar ett vänsterklick för att sätta igång igen. Samma sak händer då och då när jag ska skriva text på tangentbordet, dvs jag måste vänsterklicka med musen för att det hela ska fungera igen.

 

När jag tittar på vilka drivrutiner som finns för mus och tangentbord ser jag dels Logitechs drivrutiner men även att Microsofts standarddrivrutiner ligger på samma ställe. Är detta problemet och törs jag i så fall inaktivera eller avinstallera Microsoftrutinerna?

 

Du bör inte avinstallera/avativera standarddrivrutinerna. Det skall fungera ändå. Kontakta återförsäljaren för support och försäkra dig om att det inte är något fel på just ditt tangentbord/mus.


kenjan785468
Deltagare

    Tack för svaret!
    Problemet visade sig vara ett störningsproblem eftersom problemet fanns kvar efter att jag fått byta mitt tangentbord och mus (tack Kjell o Company). Lösningen var att koppla bort mitt trådlösa bredband och köra via kabel. Tråkigt, men nu fungerar det.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet