uppgradera till SSd

Löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 4 månader sedan.
Skapare
user-370247
Åskådare

Hej, har följt er artikel i nr 19 för att byta till en större SSD. Kloningen såg ut att gå bra. När jag satt i nya disken så har jag ändå inte tillgång till hela disken. Datorn fungerar som tidigare men jag kommer inte åt det nya utrymmmet. Jag bifogar en fil på Diskhanteraren. Då provade jag att göra som ni beskrev att göra med gamla disken NY enkel volym men det fungerar ändå inte.

Tacksam för en lösning på detta, Rolf

Bifoga filer:

Har du provat att starta utan att ha den gamla disken ansluten?


user-370247
Åskådare

    Ja jag har inte haft den ansluten alls då jag satt i den nya


    bgjo
    Deltagare

      Prova med att öppna Diskhanteraren och markera din ”oallokerade” 327GB-enhet. Högerklicka på musen och välj Ny enkel volym och tilldela den därefter en enhetsbeteckning.


      user-370247
      Åskådare

        Har provat det också. Har nu hört att partitionerna till höger om C måste tas bort. Har provat programmet i Fördelszonen EaseUS Partiton Master Free vilket inte fungerar utan att köpa det.


        bgjo
        Deltagare

          Prova med Minitool Partition Wizard Free (12), men var försiktig så att du inte tar bort  de 2 partitionerna (HP Recovery D: & Tools) som ligger mellan om du vill behålla dessa.


          user-370247
          Åskådare

            Jag tog bort D och E i Diskhanteraren och sedan fungerar det

            Det låter bra. Skönt att det löste sig.

            Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.