Videograbber

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 1 månad sedan.
Skapare
8747409772
Deltagare

I senaste numret fanns hur man digitaliserar VHS-band. Jag har köpt tre olika grabbers(Plexgear, Renkforce, Basetech) och ingen av dem fungerar med Windows 10 trots att de i beskrivningen finns angivet windows 10. Finns det någon videograbber som med säkerhet fungerar och som provats med windows 10 ?

Om det står i tillverkarens produktbeskrivning så ska det enkelt uttryckt fungera med Windows 10, annars får utvecklaren reda ut problemet. Om tre stycken som sägs fungera Windows 10 inte gör det låter det snarare som att det är någonting med din dator som orsakar problemen. Kan du beskriva problemet/problemen lite närmare? Får du felmeddelanden, enheterna hittas inte av operativsystemet, eller hur yttrar det sig?


fornkolaren
Åskådare

    Fungerar en videograbber även från Hi8 film till digitalt

    Nja, det är inte säkert eftersom det beror på vad du spelar upp filmen med. Det enda en grabber egentligen gör är att ta emot en analog videosignal och omvandla den till en signal som datorn kan spela upp och spela in. Om du har en projektor som kan spela upp Hi8-film och leverera den som en analog videosignal kan du ansluta den till en grabber, men det troliga är att du behöver en speciell skanner liknande denna för att kunna föra över sådana filmer.

    Forumet ’TILLBEHÖR’ är stängt för nya ämnen och svar.