2 st dll fel!

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 8 månader sedan.
Skapare
user-345135
Åskådare

Hej

jag försökt att installera Microsoft AutoRoute 2013 på Windows 10. Försöker att starta det i administratörs läge men får felmeddelandet: saknar MSVCR100.dll. Någon som har bot för detta?

Nästa fel är i Windows 7, (annan dator, behöver den pga ett viktigt program) efter att ha installerat Driver Booster från Fördelszonen och uppdaterat drivrutiner, så slutade Acrobat Reader DC att fungera. Jag kan öppna en pdf men den låser sig, jag kan inte skriva ut osv. Felmeddelande: api-ms-win-crt-runtime-11-1-0.dll, alltså ännu ett dll-fel. Gjorde en registerrensning och då fungerade det ett tag. Men nu har felet kommit tillbaka.

När det gäller MSVCR100.dll så testa att hämta och installera det senaste servicepaketet för Visual Studio 10 (och ingen annan version) från Microsoft. Du kan också testa att köra systemfilsgranskaren för att undersöka om den upptäcker problemet och fixar det. Det kan också vara så att eftersom AutoRoute är en nedlagd produkt så finns risken att den inte längre fungerar med Windows, framför alltinte om du just har installerat en uppdatering till Windows. Sådant kan få gamla nedlagda program att ”falla ifrån” när det handlar om kompatibilitet.

 

När det handlar om Windows 7-datorn skulle jag till att börja med rekommendera att du avinstallerar Arobat Reader fullständigt och installerar det med den senaste versionen från Adobes hemsida. Det borde även installera rätt dll-fil.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.