Bytt Windows 7 till 10 och tappat videoljudet

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
user-519647
Åskådare

Jag fick bilder och video på både gamla 7an och nya 10an, ska det var så. Det ser ut som mitt videoprogram ”Magix Easy Video hämtar från gamla 7an. När det kommer i programmet finns ingen ljud med, men ljudet finns om man går in mapparna. Kan det var så att jag ska rensa bort 7ans bilder och bara behålla 10ans.

Du får ursäkta men jag förstår inte riktigt problemförklaringen. Har du uppdaterat från Windows 7 till Windows 10 och nu kan du inte använda programmet Magix Easy Video?

/ PC-tidningen support


user-519647
Åskådare

  Hej Jag var lite oklar, hade windows 7 men gick över till 10, när det stod i er tidning. då började detta problem. Kan det vara så att jag ska renas bort allt det gamla från 7:an, för att få 10:an att fungera som den ska. Kan det vara så att mina program plockar på fel ställe och det ställer till det.  Däribland är detta programmen med video-klipp.

  När man uppgraderar från Windows 7 till Windows 10 så ska allting finnas kvar där det fanns tidigare, däremot kan en del tredjepartsprogram (som Magix-program) behöva installeras om eftersom programmen som var installerade före uppgraderingen ”inte vet” att det är ett nytt operativsystem. Då kan det behövas en nyinstallation av programmet så att det får inställningarna för Windows 10.

  / PC-tidningen support


  user-519647
  Åskådare

   Hej Det blev så att det gick inte att köra programmet i 10an utan att jag fick köpa upp mig till ett nyare för 10an men detta hjälpte inte ändå inte. Kan det vara ide att titta efter en modernare laptop, denna är 13 år ???

   När en laptop är 13 år gammal brukar det vara ett mirakel att den ens fungerar. Det bästa vore om den fick gå i pension (spara den gärna som nostalgi) och ersättas av en ny som både har bättre prestanda och modernare teknik.

   / PC-tidningen support

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet