Delat: Uppdatering Windows 10

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 6 månader sedan.
Skapare
vijan996415
Deltagare

Jag har försök att uppdatera min pc med win 10 version 1607 till version 1803. Nedladdning och installation verkar gå bra och när allting verka bra så meddelar pc ”återställer till tidigare version”. Detta har pågått i snart ett år, jag har skrivit till Microsoft men inte fått något svar. Vad är det som är fel och kan ni hjälpa mig så att uppdateringen blir av. /Ronny

 

Bifoga filer:

Det första som du bör göra, om du inte redan har gjort det, är att efter och starta Felsök på datorn och där starta guiden för Windows Update. Om inte det hjälper bör du steg för steg gå igenom Microsofts guide för uppdateringsproblem som finns här. Om inte det heller hjälper kan du behöva skapa ett installationsmedia där den senaste uppdateringen placeras och som sedan används för att uppdatera Windows. Microsoft har en utförlig guide här, inklusive länkar till programfiler för att skapa exempelvis ett startbart usb-minne med senaste Windows-versionen.


vijan996415
Deltagare

    Inget av dina tips gick att använda. Jag fick istället göra en ren win 10 installation med allt vad det innebär.

    Nu har jag win 10 version 1803.

    MVH

    Ronny

    En väldig omväg, men som tur är så är det inte så svårt att göra sånt med Windows 10. Jag hoppas att du slipper liknande problem nu i oktober när den stora höstuppdateringen (1809) kommer.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.