Delat: uppstart

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 månader, 3 veckor sedan.
Skapare
Pistol1
Deltagare

Hej, jag undrar om det finns någon typ ”App” som man kan se hur uppstarten går och när allt är klart, ungefär som det var på gamla XP tror jag det var då såg man hur mycket som hade laddats upp eftersom…

Med vänlig hälsning Johnny

Det har funnits en del sådana program, till och med för hemanvändare, men de tillhör en näst intill utdöd typ av program. Den första anledningen är att det är så extremt få som behöver den information som programmen tillhandahåller. Den andra är att programmen på sätt och vis motverkar sig själva eftersom de påverkar uppstarten då de kör funktioner som mäter uppstarten, vilka inte skulle ha körts om uppstarten inte hade övervakats.

För hemanvändare räcker det långt att använda Aktivitetshanteraren och eventuellt komplettera med något optimeringsprogram för att se till att det inte ligger skräpfiler och samlar damm, frigöra utrymme och såna saker. Eller uppgradera C-enheten till en SSD om du inte redan har gjort det.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet