Edge/favoriter

Inte löst
Detta ämne innehåller 6 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 3 månader sedan.
Skapare
user-576004
Åskådare

Hej!

När Microsoft win 10 Edge version 86.0.622.63 blev version 87.0.664.47

förändrades visningen av favoriter. Till det sämre enl. min uppfattning.

Finns det möjlighet att välja hur man vill att favoriter skall visas?

Det beror lite på vad du menar, det finns en del funktioner för att hantera favoriterna men inte speciellt många varianter för att anpassa visningen av dem. Vad är det du skulle vilka förändra?


user-576004
Åskådare

    Nu har visningen av favoriter återgått till det gamla. Alla favoriter visas i en tabell (kolumn), öppnas en favoritkatalog förlängs tabellen.

    När version 86.0.622.63 gällde så öppnades en favoritkatalog i ett popup-fönster. Och hade man en grupp favoriter ”andra favoriter” så visades de i ett popup-fönster.

    Går det att återfå den visningen av favoriter?

     

    Det finns inga inställningar för att ändra på det sättet, och det verkar som att det handlar om att Microsoft har ändrat till en ny standarddesign för hur favoriterna presenteras.


    user-576004
    Åskådare

      Ok!

      Varför kan man inte ominstallera Edge?

      Det sker ju enbart genom windows update.


      bgjo
      Deltagare

        Jag föredrar detta utförandet. Kunde dock sträcka ut sig lite längre, men sista ordet är nog inte sagt här. Dessutom är det praktiskt att kunna fästa den utmed kanten genom att ”nåla den”, likt Microsofts tidigare Edge. Tack för mig.

        Det går inte att installera om Edge eftersom den inte är en app i traditionell mening utan en del av operativsystemet. Microsoft har gjort en hel del ändringar i och med generationsbytet till Chromium, tidigare gick det till exempel inte för Microsoft att uppdatera Edge utan att uppdatera operativsystemet men nu kan Edge uppdateras helt fristående.

        Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.