Fel i c:\windows\system32\logilda.dll post som saknas: logifetch

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 år, 10 månader sedan.
Skapare
user-353068
Åskådare

Hej

varje gång jag startar datorn så får jag upp följande meddelande: Fel i c:\windows\system32\logilda.dll post som saknas: logifetch. vad kan det vara för fel och hur löser man det?

Ulf

Logilda.dll är en fil som hör samman med utrustning från Logitech. Om du har Logitech-prylar anslutna till datorn, installera om de aktuella drivrutinerna och programmen så borde det lösa sig.


user-353068
Åskådare

    Jag provade med att Logitech drivrutiner men jag får fortfarande upp samma meddelande när jag startar om datorn.

    Det kan vara så att det kan behövas en rejäl avinstallation först, och då menar jag riktigt rejäl så att även registernycklar mer mera som för till programmen försvinner. Det lär inte räcka med Windows inbyggda avinstallationsverktyg, jag skulle rekommendera IObit Uninstaller som du kan hitta i Fördelszonen. Den kan även hitta registernycklar och kvarglömda filer. När det är gjort och du har startat om datorn, då testar du att installera de senaste versionerna igen från Logitech webbplats.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet