Felmeddelande vid start.

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 5 månader sedan.
Skapare
kalgus
Deltagare

Har en stationär HP med Windows 10, fungerat bra. Ett problem som uppstått senaste veckorna är att jag får ett felmeddelande vid uppstart. Detta lyder: Another instance is running. PÅ svenska därefter: Går inte att initiera

konfigurationssystemet. Förmodligen bara en varning, går att klicka bort men irriterande. Vad går att göra för att få bort?

Det första jag skulle göra är att leta efter och installera de senaste drivrutinerna (alla du kan hitta) på HP:s supportsidor för din datormodell, därefter manuellt köra Windows Update så att du veta att du har den absolut senaste versionen av Windows. Jag har läst en del rapporter om problemet och de två vanligaste lösningarna verkar vara att avinstallera Ad-Aware Web Companion (eventuellt avinstallera och installera om det från grunden) om du använder det programmet , samt att se till att installera de senaste uppdateringarna.


allerbrandsenior
Åskådare

    C:\windows\system32\config\systemprofile\Desktop  is unavailable Kommer fram!!??

    Hur gör för att åtgärda ?

    Hp17 W10

    Jag har lyckats få fram Utforskaren … Hur kan jag komma tillbaka till ”ordinarie! Användare???

    Tyvärr kom jag ur detta ställe ..

    //Bosse

    Det är ett problem som dramatiskt brukar kallas för Black Screen of Death och kan inträffa om man inte stänger av antivirusprogrammet när man uppdaterar Windows (eftersom antivirusprogrammet i sitt välmenande säkerhetstänk kan råka sätta käppar i hjulet för uppdateringen). Det enklaste sättet att ordna problemet är att använda en fungerande dator för att skapa ett återställningsverktyg som reparerar Windows om du inte redan har skapat ett sådant verktyg.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.