Flight simulator

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
sune nilsson
Åskådare

Jag har försökt att installera den nya flight simulator 2020. Efter att de 10 dvd-skivorna var installerade så skulle ytterligare 130 Gb laddas ner via nätet. Jag hade inte tillräckligt med utrymme på min hårddisk så installationen avbröts. Dagen efter så kollade jag på min C:disk och fann att det var 152 Gb användt. Innan installation hade jag ca 20 Gb. Nu till mitt problem. Jag ville ta bort de filer som den misslyckade installationen hade åstadkommit men jag hittar inga filer och då kan man ju inte deleta dom. Dom finns tydligen och när man klickar egenskaper så ser man att min hårddisk har ca 130 Gb samt ytterligare  20 Gb av mina vanliga filer  typ Windows  och lite program .Vet inte hur man kan se dessa inlagda filer men det kanske finns nåt program som kan lösa problemet, Tacksam för tips.

[email protected]

Har du testat att använda verktyget Diskresning?


sune nilsson
Åskådare

    Jag har inte testat diskrensning men jag ser ut att ha löst problemet genom att köra IObit Uninstaller. Körde uninstalled på programmet  Flight simulator och det löste mina problem. Ca 94 Gb blev borttagna. Jätteskönt. Skall köpa en extra håeddisk som enbart innehåller flygsimulatorn

    Det låter bra. Om du kan, satsa på en ssd för att minska laddtiderna.

    Skönt att det löste sig.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet