Försvunna filer från SD-kort – Hjälp!

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 6 månader sedan.
Skapare
user-382093
Åskådare

Skulle kopiera över filer (MTS-filer) från mitt SD-kort jag haft i min Sony filmkamera. När jag kopierade filerna fick jag meddelandet om att det inte fanns tillräckligt med minne på hårdisken för det – fast jag hade det. Jag valde försök igen ett par gånger men det gick inte. När jag sedan kollade SD-kortet så har alla filer från filmer jag filmat idag försvunnit och det står bara USBCz och ett upponervänt ?)följt av Y. Fil 1 343 488 kB. Var har mina filer tagit vägen? Hur kan det ha försvunnit från SD-kortet. Vad ska jag göra? Jag hade ju inte valt att flytta filerna utan endast kopiera. ????

Testa att använda programmet Abelssoft Undeleter för att se om det kan åstadkomma något, men det kan också vara så att SD-kortet är trasigt och att det är det som har gjort filer korrupta.


user-382093
Åskådare

    Tack för tipset! Tyvärr visade det sig att SD-kortet var trasigt – fick meddelandet System Access Violation Exception bland annat. Så det är ledsamt att det inte gick att rädda filerna men jag är tacksam för tipset om det bra programmet – Abelssoft Undeleter.

     

    Det var tråkiga nyheter, jag hoppas att du inte förlorade något ovärderligt.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.