Hur mycket minne återstår?

Löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
dellrock
Åskådare

Enhetshanteraren – Den här datorn. Alla uppgifter om hur mycket minne som återstår har försvunnit.
Det gäller främst Windows och en separat drivenhet. Hur får jag tillbaka den informationen?

Menar du verkligen Enhetshanteraren? Eller så förstår jag inte riktigt beskrivningen. Det vanligaste sättet att undersöka arbetsminnet (RAM-minnet) brukar vara att antingen högerklicka på Aktivitetsfältet och välja Aktivitetshanteraren, eller högerklicka på Start-knappen och välja System. Det brukar bero på vilken minnesinformation som man är på jakt efter.

Och vad syftar du på med drivenhet? Är det en drivrutin som har försvunnit?


dellrock
Åskådare

  Sorry, ”Utforskaren” ska det ju vara. Under ”Den här datorn” har jag 4 enheter, windows, recovery, DVD-RW-enhet och Seagate Expansion Drive.
  Tidigare har utnyttjat minne för dessa återfunnits under resp. enhet, men den uppgiften har plötsligt försvunnit. Om jag högerklickar på dessa enheter och väljer ”Egenskaper” så får jag detta resultat ”Egenskaperna för det här objektet är inte tillgängliga”.


  bgjo
  Deltagare

   Uppe i Utforskarens vänstra hörn pekar du på Visa och därefter markerar du <b><i>Sammanfattning.</i></b> (Se bif bild)<b></b><i></i>


   dellrock
   Åskådare

    Det blir ”Sammanfattning” – ”Detaljerad lista”. Då får jag fram det jag söker. Men det visas inte på samma sätt som det gjorde tidigare. Men det har mindre betydelse. Tusen tack förhjälpen!

    Aha, jag missförstod din beskrivning, jag trodde att du syftade på arbetsminnet (RAM) och inte lagringsutrymmet. 🙂

    Skönt att det löste sig.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet