Hur undviker man "Nya Skype"

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
5355225372
Åskådare

Hej

Nya Skype är inte kul, rent hemskt egentligen. Hur slipper man detta och behåller Klassiska Skype alt får tillbaka detta om man av dumhet råkat installera nya Skype, framför allt i Windows 10 men helst också i Windows Phone och Android?

Ett annat problem som inte kunde fixas av Microsofts kundtjänst efter en Windows 10 uppdatering för ett år sedan, det går inte att få datorn att starta Windows varken från hdd eller usb nedladdad fil!

När det gäller Windows 10 kan man säga att det finns två olika versioner att välja mellan – app-versionen som finns i Windows Store och den mer traditionella skrivbordsversionen. Det är de enda versionerna som kan rekommenderas att använda, och om man ser till det funktionsmässiga så är app-versionen att rekommendera. Vad är det du inte gillar, det är något som går att korrigera via inställningarna?

Till de mobila finns det bara en version och det länkas till dem under fliken Mobil på deras webbplats.

 

När det gäller Windows-problemet får du gärna ta upp det i en ny tråd så att vi inte blandar ihop saker och ting, och beskriv gärna problemet så ingående du kan – eventuella felkoder, hur problemet yttrar sig och sådana saker som kan vara bra att veta.


5355225372
Åskådare

    I ”Klassiska Skype” finns t.ex. en Kompaktvy som visar små profilikoner och ”gröna Online” kontakter, ”gula inte vid datorn”. I den skribordsversionen(?) kollegan drabbats är ikonerna stora och endast ”Online” visas ”grön prick” annars inga statussymboler. Jag vet inte vilken version det är och vågar INTE installera någon ny trots ideliga uppmaningar att göra det, vi gillar den version vi haft i många år, den uppfyller perfekt det vi förväntar oss av Skype.

    Efter att ha grävt runt på Skype forum så verkar det som att den kompakta vyn är bortplockad, och för att undvika att skriva olämpliga ord så är väldigt många väldigt upprörda. Vi får hoppas att utvecklarna tar sitt förnuft till fånga och implementerar den vyn igen så snart som möjligt.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet