Kallenderns komihåg med signal

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av Support PC-tidningen Support PC-tidningen 10 år, 3 månader sedan.
Skapare
an123123
Åskådare

 

 

 

 

 

Denna fråga borde väl ändå PC-tidningens ”Support PC-tidningen” kunna svara på, eller jag måste vända mig till kokurrenten PC-för alla, där kan man kontakta en reporter direkt o få svar, men som inte går med PC-tidningen? Får väl byta prenumeration o gå över till PC för alla istället? 

Hej, har två datorer med W7 och olika e-postprogram, Windows Live Mail och   Outlook. 

 

I Outlookprogramets almanacka  går det att skapa en kommihågruta med inställd tid o när den skall poppa upp, och då kommer en signal som talar om att det man skall komma ihåg är aktiverat, denna inställning är lätt att aktivera i Outlookprogramets almanacka.

FRÅGA: är denna tjänst borttagen i Windows Live Mails almanacka, då jag försökt aktivera en komihågruta här men kan inte få tillgång till någon ruta som startar med en inställd tid o varningssignal som i Outlook? 🙂



MVH

Arne Nilsson

[email protected]

 



 

 

 

 

När du skapat en händelse i windows mejl kan du under detaljer lägga till en påminnelse som mejlas eller visas i din dator.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.