Låser sig

Inte löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år sedan.
Skapare
lšvis
Åskådare

Hej !

När jag har olika sidor uppe  och ska byta sida så går det inte att byta sida,men trycker man ctrl alt delete och trycker på avbryt så går det att byta sida. Undrar vad det är för fel och vad jag ska göra ? Har Crome.

Testa att stänga av alla installerade tillägg i Chrome för att se om problemet kvarstår. Om problemet försvinner aktiverar du tilläggen ett efter ett tills problemet kommer tillbaka, då vet du vilket tillägg som orsakar problemet.

Har du samma problem även med andra webbläsare?


lšvis
Åskådare

    Hur gör jag det då ?

     

    Du klickar på de tre punkterna uppe i högra hörnet, går in under Fler verktyg och väljer Tillägg. Vid varje tillägg finns ett litet reglage – när det står till vänster är tillägget avstängt och när det står till höger är tillägget aktiverat.


    lšvis
    Åskådare

      Hej !  Har nu testat detta har tagit bort alla tillägg men det fungerar inte.

       

      Har du samma problem med andra webbläsare?


      lšvis
      Åskådare

        Har bara  den installerad

         

        Nu vet jag inte vilket Windows du använder, men det vore bra om du kunde testa exempelvis Edge och/eller Firefox i felsökningssyfte. Om de inte har samma problem med andra webbläsare ligger problemet troligtvis hos Chrome, om alla webbläsare har samma problem är Chrome oskyldigt och vi behöver gräva efter orsaken i operativsystemet.

        Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.