Ominstallation XP och system

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 7 månader sedan.
Skapare
fentorp570886
Åskådare

Har en äldre färglaserskrivare. Den fungerar inte mot Windows 10 men mot XP. Har också en gammal laptop med XP stående. Den har bara en USBport fungerande. Funderar nu på att använda den mot skrivaren men vill ha två fungerande USBportar. Har försökt sparka igång men inte lyckats. Överväger nu att avinstallera opsystem och Windows för att därefter installera om från de gamla CDskivorna. (Vissa andra funktioner fungerar inte heller fullt ut på datorn). Programmen har ju efter hand kommit med uppdateringar. Förlorar jag dem om jag går tillbaka till CDna?

Alla uppdateringar och allting kommer att försvinna om du installerar om operativsystemet. Jag skulle dock rekommendera att du investerar i en ny skrivare som fungerar med Windows 10 istället för att för att använda en extremt gammal skrivare på en delvis trasig dator med ett operativsystem som är en säkerhetsmässig katastrof.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.