Program för att rensa hårddisken mm.

Löst
Detta ämne innehåller 6 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 5 månader sedan.
Skapare
user-532324
Åskådare

Jag försökte ladda ner programmet WinOptimizer 2020 men kom bara till ”Ladda ner”, sen blev det rundgång.  Hur löser jag det? 

Ni har tidigare rekommenderat programmet Ccleaner. Det har nu kommit ut i en ny version. Jag kan köpa det för 250 kr på nätet. Har ni någon synpunkt på om det är bättre eller sämre än Optimizer? Kanske kommer även det programmet till Fördelszonen?

Tack för svar/Torbjörn

Skulle du kunna beskriva rundgången lite mer? Var hittar du till exempel ”Ladda ner”, är det i Fördelszonen du hittar den länken?

 

Det är svårt att säga vilken som är bäst av Optimizer och Ccleaner, bägge är oerhört kompententa och även om de överlappar varandra en hel del i fråga om funktioner så har också vart och ett av programmen sina egna speciella funktioner. Jag skulle säga att det mest avgörande för vilket program man ska välja är att testa bägge (de har ju gratisversioner) för att se vilket som verkar passa bäst för ens egna önskemål.


user-532324
Åskådare

    Jag är på sidan Fördelzonen/Prenumerera/winOptimizer 2020.Till höger ståri grö ruta Hämta programmet. När jag trycker där kommer jag tillbak till samma sida.

    Är det den här sidan du är på och du är inloggad?


    user-532324
    Åskådare

      Ja, det är den sidan och jag är inloggad


      user-532324
      Åskådare

        Tacksam för åtminstone någon reaktion från er. Jag har ändå varit prenumerant länge nu och inte besvärat er med frågor tidigare. Faktum är att jag nu för första gången försöker ladda ner ett program från fördelszonen och jag har beskrivit på vilket sätt. Borde vara en bagatell för er att förstå mitt problem och ge en lösning på det. Jag kan ju inte göra något annat än trycka på den knapp som ni själv måste se direkt när ni testar att ladda ner på samma sätt som jag. Ni kan ju inte bara nonchalera att kunder inte kan utnyttja ert erbjudande.

        Bifoga filer:
        1. Optimizer.docx

        Jag testade precis att hämta programmet från sidan som jag länkade till här ovan och det gick alldeles utmärkt, och jag har pratat med redaktionen som inte känner igen beskrivningen av en rundgång. Den enda detaljer jag inte känner igen är Ladda ner eftersom det står Hämta programmet men jag antar att det är det du syftar på.

        Jag har försökt att återskapa problemet men har tyvärr inte lyckats. Det närmaste jag har kommit är vad som liknar en rundgång men inte är det, nämligen om man går till artikelsidan och klickar på Hämta programmet, då kommer man till programsidan som vid första anblicken ser väldigt lik ut.

        Är det fortfarande samma problem? Vad händer om du testar med en annan webbläsare?

        Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.