seg start av webbläsaren

Löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år sedan.
Skapare
user-587377
Åskådare

Efter start när jag vill gå in på internet dvs webbläsaren, får jag försöka flera gånger för att få upp min webbläsare. Räcker inte att klicka på ikonen två gånger, måste högerklicka och be, öppna för att vid flera försök komma in på webbläsaren. Undrar, vad jag gör för fel?

Till att börja med, vilken webbläsare är det du använder, och vilken version av Windows? Är det ett problem som har dykt upp nyligen?


user-587377
Åskådare

    Jag använder Windows 10 20H2. Har haft det problemet ett tag. Har båda Google Chrome och Microsoft Edge i min laptop.  Försökte med båda, men inget av det fungerade bra. Pga detta laddade jag ner Google Chrome eftersom innan uppgraderingen fungerade den bra.

    Är det bara när du försöker starta webbläsare som problemet uppstår, eller är det ett generellt problem?


    user-587377
    Åskådare

      När jag startar laptoppen, och vill söka något på webben, då är det alltid seg, svårt att starta webbläsaren. Varje gång vid start. Sedan när jag växlar sida, dvs email, mm, då fungerar det bra. Bara efter start har jag svårt att få upp en webbläsare. Kan ta några minuter innan jag lyckas.

      Är det bara när du precis har startat datorn som det går långsamt att starta webbläsaren, eller tar det alltid lika lång tid? Tar det lång tid att starta andra program när du precis har startat datorn?


      user-587377
      Åskådare

        Det är seg bara när jag startar datorn och skall komma till webbläsaren. Annars är går det bra. Försökte att installera Microsoft Edge, men det går inte.

        Det låter nästan som att problemet är att datorn försöker starta väldigt mycket tillsammans med Windows, och att det är det som gör att det startar långsamt – datorn försöker göra för mycket samtidigt helt enkelt. Har du testat exempelvis Autorun Organizer för att se om det löser problemet?

        Du ska inte behöva installera Edge, det är en inbyggd del av operativsystemet så du ska redan ha den i datorn.

        Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.