Skype var bättre förr!

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  bgwm 10 år, 8 månader sedan.
Skapare
LuckNET
Medlem

Skype var bättre förr, ju förr dess bättre. Höjdpunkt var före version 4.0, sedan har det bara gått utför och nu är det helt hopplöst, åtminstonne om man ser till funktion och användargränssnitt. De senaste är näst intill oanvändbarara för ett seriöst användande. Har använt Skype sedan Windows 98 och på XP. Med Windows 7 upphörde de äldre versionerna att fungera.

Det ursprungliga Skype var ett under av inovativa självklarheter som fick mig att lägga upp telefonregister som nu fungerat sedan Sykpe 1.8 men som nu blivit helt ohanterliga till både form och funktion. Desa Webbutweklare är möjigen inovativa men har ingen förståelse för hur en vanligtvis normal människa fungerar. En viss logik kan jag dock skönja då jag förstår att drivkraften är att få så många som möjligt att betala små men frekventa misstag på ett förajligt sätt. Fortsätt med detta och Skype har spelat ut sin roll när användarna blivit tillräckligt irriterade.

Jag körde Skypeö 3.8.0.188 ett tag på Windows 7 och det fungerade med vissa kompatibilitetsproblem emellanåt. Slutligen tog det definitivt slut. Numera fungerar 3.8.0.188 i cirka 28 sekunder. Jag har gjort sökningar på nätet och förstått att det möjligen kan åtgärdas genom att stänga av vissa säkerhetsfunktioner men jag är inte tillräkligt kompetent för att utföra dessa manipulationer som jag ändå inte förstår alternativt vågar. (Desutom dålig på engelska).

Är det någon som vet hur man får Skype 3.8.0.188 att fungera i Windows 7 och 8? Gärna förklarat på ett enkelt sätt.

 

 


bgwm
Medlem

    För c:a 8 år sedan använde jag också skype på en XP dator,med en vän och det fungerade utmärkt,har för ett antal månader sedan börjat använda skype igen och har även som du LuckNet exakt samma problem i win 7 win 8 även på mobilen och surfplattan båda använder Andoid 4.0.4   Jag trodde det hade med trådlöst att göra och kopplade in kabel men inget hjälpte och efter att läst inlägget från dig, så hoppas jag på ett inlägg från något håll om att kringå problemet, om det nu går.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.