Update misslyckas

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 9 månader sedan.
Skapare
KlasAnjou
Åskådare

Update  misslyckas och backas. Kommer igen vid upprepning. Felet beskrivs som: 2021-06 Förhandsversion av kumulativ uppdatering för .NET Framework 3.5 och 4.8 för Windows 10 Version 20H2 för x64 (KB5003537) och 2021-06, kumulativ uppdatering för Windows 10 Version 20H2 för x64-baserade system (KB5003637). Vad göra åt detta? Tacksam för hjälp/Klas Anjou


Harpäls

Harpäls

Börja med att gå till Inställningar / Uppdatering och säkerhet / Felsök. Där klickar du på Ytterligare felsökare, och i menyn som dyker upp väljer du Windows Update och följer guiden.

Om du använder VPN så testa att stänga av den tjänsten.

Har du uppdaterat så att du har den senaste versionen av Windows?


KlasAnjou
Åskådare

    Felsök och omstart gav följande fel: Det uppstod problem under installationen av uppdateringar, men vi försöker igen senare. Om problemen kvarstår och du vill söka på Internet eller kontakta supporten för att få mer information, kan följande vara till hjälp: (0x800f0922). Jag har version 20H2 av Windows 10 och använder inte VPN. Hur gå vidare? /Klas Anjou

    Harpäls

    Börja med att använda Uppdateringsassistenten så att du får den senaste versionen av Windows 10. Ta gärna det säkra före det osäkra innan du använder den, och stäng av alla säkerhetsprogram från tredje part (brandvägg, antivirus et cetera) eftersom de kan trassla till det med uppdateringar.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.