uppdateringsfel

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 5 månader sedan.
Skapare
angnima877495
Åskådare

Får ovanstående felmeddelande vid uppdatering till version 1903 i windows 10.

Har kört både uppdateringsassistenten och Media creation Tool utan positivt resultat.

Har även kört Dism-kommandona i kommandotolken.

Kollat datorn efter virus. Inget.

Vad är fel?

Testa att surfa till Microsofts supportsida och kör Windows Update-felsökning via länken Ladda ner Update-felsökaren för Windows 10 och följ anvisningarna. Sedan försöker du med Windows Update igen.


angnima877495
Åskådare

    Är det Wusa.exe-filen som är skadad. Jag har laddat ner en ny fil från Nätet. Vågar jag ersätta den gamla i system 32 utan att skada datorn?

    Ladda ALDRIG ner enstaka systemfiler från internet. Det finns ingen garanti för att de är äkta, och de kan orsaka ohyggliga problem. Om det skulle vara fel opp wusa.exe eller någon annan systemfil kan Windows reparera det utan att behöva utsätta sig för den enorma risken att ladda hem egna systemfiler. Om det är en systemfil som är trasig, använd Systemfilsgranskaren så kommer den både att upptäcka felen och reparera det som behövs. Nu har du ju redan gjort det, och den inte hittade något så handlar det med största sannolikhet inte om trasiga systemfiler.

    Testa följande:

    1. Sök efter och starta Tjänster.

    2. Högerklicka på Background Intelligent Transfer Service och välj Starta om.

    Försök igen.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.