Vad tar utrymme? Hittar inte vad som fyller hårddisken

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av PC-tidningen support PC-tidningen support 8 månader sedan.
Skapare
sivstanzel
Deltagare

Operativsystem Windows 7, 64 bitars, Samsung laptop, totalt utrymme 176 gB, kvar att utnyttja knappt 3 gB. Bilder, musik och dokument tar under 50 gB. Vad kan ta resterande utrymme? Under mina dokument ligger ca 200 NTUSER-filer på ca 500 kB styck. Det blir inte så mycket, men vad är det för filer? Är det skräpfiler som ska bort, och kan det finnas andra liknande som tar utrymme? Vågar man köra uppdateringar? Hur veta vad som är säkert?


sbs

sbs

Nu vet jag inte var du redan har gjort, men börja med att köra det inbyggda verktyget Diskrensning och låt den söka även efter systemfiler. Det är inte det effektivaste av verktyg, men det är i alla fall det säkraste.

 

NTUSER-filer är registerfiler som lagrar information, så dem ska du inte ge dig på ”manuellt” utan bara om något program föreslår det.

 

Du skulle kunna testa programmet TreeSize och låt det genomsöka C-enheten, då borde du kunna få en del information om vad det är som tar upp plats på hårddisken.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet