Varför finns bara parkeringsljus i W10s mögprogram

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
an123123
Åskådare

Hej, en bil är utrustad med parkeringsljus, halvljus o helljus som standard, men i W10 finns bara en sorts parkeringsljus som är en ljusblå svag färg som går ihopa med bakgrunden så det går nästan inte att se bilder eller läsa vad som står i texten. Finns det verkligen inte en ekel omkopplare på detta skitprogram som man kan ändra denna ”skitblå” färg från nästan osynlig ljusblå till en hederlig svart färg på ett enkelt sätt för en ”VANLIG” människa på 76år o lite defekt färgskeende?? L På nya bilar slåss tillverkarna om att göra bilen så attraktiv som möjligt med olika finesser för att locka köpare, medan W10 går motsatta vägen o förenklar o förenklar sitt mögprogram bara för att kunna tjänna så många pengar som möjligt o skiter i kunden fullständigt bara för de är ensamma på marknaden. Har tidigare fått en förklaring från PC-tidningen med en lång raddddda o hyfoglyfer om hur jag som pensionär skall gå till väga för att göra en ändring från denna skitfärg till en vanlig hederlig svart färg. L W10 är ju en biefkt från W7 som verkligen var ett fulländat program, o inte fullt med så mycket oanvändbart mög som inte går att använd ändå, istället för att göra grundprogrammet fulländad. L

Finns det verkligen inte något lättanvänt ersättningsprogram för den som har defekt färgseende? L

SOAN

Det är besynnerligt att det antingen inte finns något enkelt sätt att göra den ändringen eller, om den finns, att den är så ”begravd” att det inte går att hitta den på något smidigt sätt. Det verkar inte ens finnas något registerhack för ändamålet – det finns mängder av färginställningar i Systemregistret, men inte ens där verkar det finnas någon parameter för just den färgen. Osedvanligt fånigt.

Ett alternativ värt att försöka är att söka efter och starta appen Få hjälp där du kan få hjälp direkt från Microsoft.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet