windows 11

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 6 månader sedan.
Skapare
kalix1
Deltagare

Hej.

Jag har idag Windows 10 och kan nu uppgradera till Windows 11. Är det bra att göra det nu eller bör man vänta. Vad är för & nackdelar ? Min Windows 10 fungerar idag alldeles utmärkt.

//Kalix1

Det finns inget rätt eller fel svar på den frågan, men det hade varit trevligt om det hade funnits. Det är helt enkelt upp till dig och ditt val. Windows 11 är modernare och säkrare, och det verkar också vara närmast förbluffande buggfritt nu när det har varit ute några veckor och fått ett par patchar. Det borde med andra ord fungera problemfritt att uppgradera om Windows säger att datorn är kompatibel med Windows 11. Sedan är det ju alltid en viss chansning att uppgradera till en ny generation av operativsystem och varje dator har ju sin ”personlighet” beroende på vilka program och vilken utrustning som är installerade.

Det mest konkreta förslaget jag kan ge är att, eftersom ditt Windows 10 fungerar bra, att du avvaktar till du själv känner dig mogen och modig nog att ta språnget in i framtiden.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.