Windows problem

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 5 månader sedan.
Skapare
user-564868
Åskådare

Hej! Jag ar fått problem med Windows på min dator Asus ZenBook. Har haft datorn 5 månader och jag gjorde en drivrutin uppdatering. Omstart behövde göras och då hände ngt som blev fel i omstarten. Datorn försökte reparera o diagnostisera felorsak. Jag kunde följa de blåa skärmarna för att återställa datorn med återställningsnyckeln. Återställning fortsatt till 99% av proceduren, men sedan började den här omstart igen o igen och jag kom inte vidare. Vad kan jag göra?

Skicka gärna mejlen på min andra adress [email protected] eftersom jag inte kommer åt outlook adressen. Tack!

Eftersom det bara är fem månader sedan du köpte den skulle jag råda dig till att ta den till butiken där du köpte den, eftersom det är en återställnings som misslyckas på det sättet kan det eventuellt vara något med hårdvaran som inte fungerar den ska. Proceduren att återställa ska nämligen fungera ”i alla väder” – det är inte alltid säkert att det som återställs fungerar av olika orsaker, men återställningen i sig ska kunna genomföras.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.