Windows XP eller Windows 7

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 11 månader sedan.
Skapare
datanšrden
Åskådare

Trots upphörd support vad är bättre att välja: Windows XP eller Windows 7?

Inget av dem är något att rekommendera, tvärtom, men det minst dåliga är Windows 7 eftersom det går att uppdatera till Windows 10.


datanšrden
Åskådare

    Tack för svar. Men hur kan man föra över allt material till en ny dator. Jag antar att jag måste köpa en ny dator för någonstans läste jag att det är en dålig idé att uppdatera.

     

    Det behöver inte vara någon dålig idé att uppdatera, men det beror på hur gammal datorn är som ska uppdateras. Eftersom Windows XP är på tapeten i det här fallet låter det som att det bästa vore att investera i en ny dator.

    Det behöver inte vara speciellt svårt att flytta över material till en ny dator, i mångt och mycket eftersom du har kvar din gamla dator. Windows kan du ju strunta i eftersom det finns på den nya datorn, programmen kan du också strunta i eftersom de ändå inte kan flyttas utan måste installeras om. Se bara till att ha alla serienummer och eventuella lösenord tillgängliga innan du sätter i gång. Sedan kan du ha bägge datorerna igång samtidigt och flytta över dina personliga filer (dokument, bilder et cetera) antingen över nätverket eller med hjälp av ett usb-minne eller en usb-hårddisk.

     

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.